Om os

Per Rasmussen A/S har siden 1980 gennemført en lang række nedrivningsopgaver for store og små kunder. Vi nedbryder alle slags bygninger, uanset størrelse og omfang, f.eks. boligblokke, brandtomter, fabriksbygninger, gårde, siloer, skorstene og parcelhuse. Herudover løser vi også opgaver inden for sprængning samt nedknusning af al slags beton.

En del af LH Hockerup A/S

Den 1. november 2016 indgik Per Rasmussen A/S et samarbejde med nedrivningsfirmaet LH Hockerup A/S, som betyder en sammenlægning af kompetencer og værdier. Med samarbejdet kan de to virksomheder tilbyde en landsdækkende service – med fokus på miljø og kvalitet.

Gå til LH Hockerup A/S >

Miljø

Affaldssortering er en af vores kerneområder, og ved at sortere alt byggeaffald i forbindelse med nedrivning, opnår vi langt større miljømæssige og økonomiske fordele, da meget byggemateriale kan genanvendes.

Alle opgaver udføres i henhold til Nedbrydningsbranchens Miljøkontrolordning.

Kunden i centrum

Per Rasmussen A/S har altid fokus på kunden, og sætter kundens krav i centrum. Dialog er vigtig, derfor står vi altid klar til at svare på spørgsmål omkring proces og fremgangsmåden. Derudover opdaterer vi os løbende med de nyeste krav og regler, så kunden undgår fremtidige problemer og får det bedst mulige resultat.

Det rigtige udstyr

Vores maskiner og redskaber er nogle af de bedste på markedet, og vi anvender kun maskiner, som skaber mindst mulige gener for kunden og omgivelser. Herudover ansætter vi kun de rette medarbejdere til jobbet. På den måde afleverer vi altid et færdigt og tilfredsstillende resultat ved arbejdets afslutning.

Medarbejdere

Hans Møller Jensen
Afdelingsleder VEST – Per Rasmussen A/S