Om os

LH Hockerup A/S har gennemført en lang række nedrivningsopgaver for store og små kunder. Vi nedbryder alle slags bygninger, uanset størrelse og omfang, f.eks. boligblokke, brandtomter, fabriksbygninger, gårde, siloer, skorstene og parcelhuse. Herudover løser vi også opgaver inden for sprængning samt nedknusning af al slags beton.

LH Hockerup er et familieejet firma som i 1974 blev startet op af Henning Hockerup, der i starten primært udførte kloak-arbejde og private nedrivningsopgaver. Den lille virksomhed voksede hurtigt og blev løbende udvidet med flere arbejdsområder – samt større opgaver. I de 40 år siden nedrivningsfirmaet blev grundlagt, har vi stået bag en række nedrivninger af kendte og større bygninger i Roskilde og omegn.

Sidenhen er virksomheden overtaget af sønnen Lasse Hockerup, som har videreført den gode kvalitet og stærke værdier. Derudover er virksomheden vokset til over 100 medarbejdere – inklusiv underleverandører – som alle er underlagt den samme kvalitet og kundetryghed.

Gå til LH Hockerup A/S >

Med mere end 30-års erfaring indenfor nedrivning og byggeaffald, sikrer vi kunden seriøs nedrivning.

Miljø

Affaldssortering er en af vores kerneområder, og ved at sortere alt byggeaffald i forbindelse med nedrivning, opnår vi langt større miljømæssige og økonomiske fordele, da meget byggemateriale kan genanvendes.

Alle opgaver udføres i henhold til Nedbrydningsbranchens Miljøkontrolordning.

Kunden i centrum

LH Hokerup A/S har altid fokus på kunden, og sætter kundens krav i centrum. Dialog er vigtig, derfor står vi altid klar til at svare på spørgsmål omkring proces og fremgangsmåden. Derudover opdaterer vi os løbende med de nyeste krav og regler, så kunden undgår fremtidige problemer og får det bedst mulige resultat.

Det rigtige udstyr

Vores maskiner og redskaber er nogle af de bedste på markedet, og vi anvender kun maskiner, som skaber mindst mulige gener for kunden og omgivelser. Herudover ansætter vi kun de rette medarbejdere til jobbet. På den måde afleverer vi altid et færdigt og tilfredsstillende resultat ved arbejdets afslutning.